Cantareata Andreea Banica a fost cooptata in aceasta vara in echipa unui nou serial de teleleviziune realizat de MediaPro, "Meseriasii", unde interpreteaza rolul coafezei Vicky.
Pentru prestatia sa din aceasta comedie TV , blonda este remunerata, se pare, cu suma de 600 de euro pe episod, acelasi onorariu avandu-l si Oana Zavoranu in telenovela "Pacatele Evei".

Tariful actoricesc al cantaretei este considerat printre cele mai mari din domeniu, putine alte vedete ajungand la aceste cifre. Cu acelasi onorariu, Oana Zavoranu conducea detasat in ierarhia salarizarii celor care au jucat in telenovelele de la MediaPro, insa iubita lui Pepe a ajuns la acest pret de-abia la a doua telenovela. La prima, "Numai iubirea", Oana primea doar 300 de euro pe episod. Se pare ca venitul Andreei Banica a constituit un subiect fierbinte de discutie inca de cand ea a parasit Antena 1 si s-a transferat in curtea ProTV.
Initial, vedeta ar fi trebuit sa prezinte o emisiune, insa planurile s-au schimbat pe parcursul acestui an, colaborarea materializandu-se intr-un contract pentru sitcomul "Meseriasii".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.