Am avut onoarea si placerea, stimati cititori, sa vizionez un fragment din „Jocurile de la Saint- Tropez“, productie in care Antena 1 a bagat o caruta de bani si pe Dan Negru.
Competitia la care-am asistat consta in transportul unor galeti pline cu apa pe deasupra unei copertine mozolite cu apa si sapun, pe care niste indivizi o loveau cu picioarele de dedesubt, in asa fel incit concurentii (dotati cu casti, cotiere si alte scule de protectie) nu reuseau sa faca mai mult de doi pasi fara sa cada in bazinul in care se petrecea toata tarasenia. Prea putini au reusit sa treaca de lunecus si sa mai aiba la final si apa in galeti, cu alte cuvinte sa cistige proba.

Acum, imi cer scuze fata de Antena 1, dar ma chinuieste o oaresce nedumerire: de ce tot balamucul asta trebuia sa se desfasoare tocmai la Saint-Tropez? De ce nu putea avea loc si-n Romania? Ce, noi n-avem aici apa? N-avem galeti, sapun si oameni care sa stea cu picioarele-n sus si sa le miste incolo si-ncoace? Ba avem, ca sa nu mai vorbim ca la noi toate astea sint mult mai ieftine (inclusiv "piciorul de lucru", ca sa zic asa).


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.