Luciano Pavarotti se afla in spital pentru recuperare, dupa ce a suferit in cursul saptaminii trecute, la New York, o operatie de cancer la pancreas, informeaza BBC News Online citindu-l pe purtatorul de cuvint al tenorului, Terri Robson.
Vedeta in virsta de 70 de ani "se recupereaza bine", a declarat Robson, adaugind ca toate concertele pe anul 2006 din cadrul turneului sau de adio au fost anulate. in urma cu o saptamina, Pavarotti se pregatea sa paraseasca Statele Unite, cind doctorii au descoperit ca acesta are o tumoare maligna pe pancreas, a indicat Terri Robson. "Din fericire, tumoarea a fost inlaturata", a adaugat aceasta. Tenorul Luciano Pavarotti a decis, anul trecut, sa se retraga in 2006, la virsta de 70 de ani. in luna aprilie, el si-a anulat opt concerte din cadrul turneului de adio din cauza unui accident la coloana vertebrala. Cintaretul spera sa reia concertele la inceputul anului 2007.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.