Pentru ca are incredere in potentialul ei, profesionistul "familiei", Pepe, i-a deschis orizontul catre cantarile la nunti. Mai mult, a intocmit si un plan pentru momentul in care iubita lui ii va calca pe urme - latino-lover-ul ii cauta cheridei un barbat care sa o insoteasca la petreceri si sa nu o scape din ochi nicio secunda.

Cel tarziu in septembrie, Oana Zavoranu va avea lansarea primului sau album muzical. Pentru ca are ambitia ca lumea sa o identifice pe ea drept cantareata, bruneta a refuzat orice fel de colaborare,

Diva ia in calcul si varianta recitalurilor la nunti. Ea va fi
insotita de barbatul cu muschi pe care i-l va gasi Pepe
desi sustine ea, au existat cateva propuneri. Nici macar un duet cu Pepe nu a acceptat, de teama sa nu apara zvonuri potrivit carora totul se datoreaza lui.

Cu toate ca nu a cantat niciodata in public, Oana se gandeste serios la viitorul ei ca artista. Bruneta a luat in calcul si debutul sau printre mesele nuntasilor, "afacere" propusa chiar de Pepe, un mai vechi client al petrecerilor private. Tot el s-a gandit si la modul in care se vor desfasura recitalurile Oanei. Pentru ca-i este teama sa o lase singura prin tara, latino-lover-ul a dat sfoara in tara ca se afla in cautarea unui barbat capabil sa-i asigure protectia, sonorizarea si sa incaseze banii. Eventual, sa-i conduca masina.

In timp ce iubitul ei se ocupa de partea practica a lucrurilor, cherida continua lectiile de canto si se straduieste sa-si modeleze vocea in asa fel, incat sa poata canta live ca sa-si merite cei 1.000-2.000 de euro pe care, pesemne, ii va cere. Oricum, standardele raman ridicate. Oana nu va canta decat la petrecerile cu fason si cu siguranta va refuza nuntile la cort.