Acuzat ca are o relatie nu tocmai ortodoxa cu o fosta componenta a trupei Candy

Dupa ce a fost acuzat ca intretine relatii nu tocmai ortodoxe cu Monica Andrei, componenta a trupei Candy, impresarul Lucian Ionescu a desfiintat formatia. Surprinzator, Ionescu nu renunta la Monica pe care a anuntat ca o va impresaria in continuare.

Lucian Ionescu, fostul impresar al trupei Candy, nu renunta in ruptul capului la cantareata Monica Andrei. Impresarul a fost implicat in nenumarate scandaluri, cel mai grav fiind cand a fost acuzat chiar de tatal Monicai ca a sedus-o si ca s-a folosit de ea. Lucian Ionescu nu pare intimidat. Acesta a desfiintat trupa Candy, luand-o sub aripa sa numai pe Monica Andrei, pe care continua sa o impresarieze.

Impresarul a devenit cunoscut publicului mai ales din cauza scandalurilor in care a fost implicat. Acesta este casatorit cu Janine Ionescu, iar mariajul a fost unul destul de tumultuos. In urma cu cativa ani, impresarul l-a acuzat public pe cantaretul Dan Helciug ca a incercat sa-i suceasca mintile sotiei sale. A curs multa cerneala pe tema acestui subiect, una dintre ziaristele care i-au acordat importanta deosebita fiind si sotia omului de afaceri Silviu Prigoana, Adriana Bahmuteanu.

Numai ca intre timp, Lucian Ionescu, s-a razgandit si sustine sus si tare ca sotia sa, Janine Ionescu, nu a avut nici o treaba cu Dan Helciug. In cadrul emisiunii "Dan Diaconescu in Direct" unde invitata era chiar Adriana Bahmuteanu, impresarul Lucian Ionescu a intrat in direct si a declarat ca totul a fost o minciuna si ca intentioneaza sa o dea in judecata pe Adriana pentru calomnie.

Ziarista nu s-a lasat intimidata si i-a raspuns ca exista probe inregistrate unde Lucian Ionescu ii cerea sotiei cu ochii in lacrimi sa se intoarca la el. Degeaba, acesta sustine ca nu este adevarat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.