Nu esti vedeta daca nu ai ajuns niciodata pe o insula exotica. Dupa acest principiu se ghideaza multe dintre persoanele publice din Romania.

Gina Ivascu s-a refugiat alaturi de sotul ei intr-un colt de lume minunat, Gran Canaria. Gina si Andu au "petrecut" luna de miere intr-un hotel atipic pentru turismul din Romania, pe care l-au vazut pentru prima data pe Internet. ''Cand ne indreptam spre hotel aveam impresia ca vedem o caracatita imensa aurie intinsa pe plaja, inconjurata de piscine de diferite forme''.

Cei doi au explorat destul de mult aceasta insula unde au descoperit peisaje interesante si unice. Au facut o cura de fructe de mare, au vizitat capitala, Las Palmas, dar si diferite statiuni.

Realizatoarea emisiunii Verissimo a reusit sa faca si putin shopping, insa bucuria i-a fost furata la intoarcerea in tara, cand a descoperit la aeroport ca i-au sosit doar doua bagaje din trei. ''In bagajul pe care nu l-am recuperat se aflau bijuterii, toata garderoba mea de vara si mai multe cadouri. Asa ca acum zambesc doar la amintirea clipelor minunate pe care le-am petrecut alaturi de sotul meu, Andu, pe Plaja Meloneras si nu numai", spune Gina.
Senzuala blonda spera sa-si recupereze lucrurile pana saptamana viitoare, cand va pleca la Curtea de Arges, unde bunicii ei sarbatoresc nunta de aur.

Dupa ce a devenit cu acte in regula doamna Tanase, vedeta B1 isi doreste cu ardoare si un mostenitor.
Giulia (ex-Candy) a ales insula care nu doarme niciodata. Cantareata a stat in cel mai luxos cartier din Ibiza, unde un apartament cu doua camere costa 900.000 de euro, si s-a rasfatat facand cumparaturi.

Roxana Iliescu a petrecut o saptamana de vis la Roma cu fiica ei. Desi cu gandul la iubitul ei, Nicola, care a ramas in tara, vedeta B1 a colindat cu Teresa magazinele Disney, a mers la targul de duminica Porta Pesa, unde a fost uimita sa vada standuri cu muzica romaneasca de toate genurile. ''In Roma sunt foarte multi romani si se gasesc foarte multe publicatii romanesti, mai multe chiar decat cele de limba engleza", ne-a spus moderatoarea.
Roxana a revenit pe plaiurile mioritice intr-o forma de zile mari dupa ce a tinut o dieta mediteraneana ce a determinat-o sa devina lacto-vegetariana.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.