Dau intr-o seara pe Acasa TV, la ora la care se difuzeaza "De 3x Femeie", si, in loc de Mihaela Tatu, il vad la pupitrul de prezentare al emisiunii (exagerez cu pupitrul, dar imi place mie cum suna acest cliseu) pe cintaretul, moderatorul tv si actorul de telenovele, Lucian Viziru.

Tinea in mina un microfon, se invirtea profesionist de colo-colo si incerca sa controleze situatia. Care situatie era alcatuita dintr-un ditamai grupul de blonde, parte naturale, parte cu peruci. Nu trece multa vreme si mai apare in studio o blonda cu o peruca-nsurubata-n crestet. Dupa melita imi dau seama ca-i Mihaela Tatu. Trasaturile mi-o confirma. Faptul ca, incet-incet, il scoate pe Viziru pe tusa si-si reia rolul de moderator spulbera orice urma de indoiala. Intre timp se lamureste si prezenta lui Viziru la fata locului: fusese mintit ca Mihaela Tatu e bolnava, iar el trebuie sa-i tina locul la emisiune.

Ma-ntreb insa daca smecheria n-a fost cu totul si cu totul alta. Adica daca nu cumva, din dorinta de a scapa definitiv dar elegant de Viziru, conducerea Acasa TV nu i-a inscenat treaba cu inlocuirea lui Tatu, in ideea ca omul va iesi atit de traumatizat din aceasta experienta cu blonde incit va simti nevoia sa rupa orice contract cu postul care l-a consacrat, pentru a merge la bai, la recuperare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.