GREUTATI. Desi a parasit trupa "Class" aspirand la o cariera solo, Anca Badiu este in declin.
Cantareata a fost surprinsa zilele trecute, de paparazzii "Averea", pe strazile Capitalei , in "incercarea" de a iesi din propria masina. De vina sunt kilogramele in plus la care se adauga si vestimentatia menita sa ii camufleze formele. Bluza legata in talie se pare ca nu a ajutat-o prea mult, ba dimpotriva, nu a facut decat sa ii accentueze si mai tare "silueta". Pe Anca nu pare sa o deranjeze faptul ca are totusi o varsta (n.r. 34 ani) si un statut de vedeta care nu ii permit astfel de aparitii in public.

Chiar daca ii place sa se compare cu Britney Spears, atat fizic, cat si pe plan muzical, vedeta noastra nu tine cont de transformarea prin care a trecut starul din SUA: aceea ca a devenit mama. Asadar cantaretei nu-i ramane de facut decat sa apeleze la sfaturile unui nutritionist sau, mai simplu, la o sala de fitness.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.