Weekendul trecut, paparazzii "Averea" au reusit sa imortalizeze un episod surprinzator din evolutia relatiei Loredana Constantin - Bogdan Lobont, invrajbiti de procesul de custodie al fiului lor, Andrei Cristian, in varsta de trei ani. Fotbalistul a primit, fara prea mare efort, acceptul fostei iubite de a petrece doua zile cu micut

Loredana a vrut sa stea singura in weekend

ul deoarece in acest interval, ea avea planuri de Litoral cu gasca. In timp ce Loredana prindea culoare sub razele soarelui, pe plaja la Rex, Lobont batea strazile Capitalei impreuna cu baietelul lui. Pe toata durata weekendului, cei doi au avut "cartierul general" in locuinta portarului, din zona Televiziunii. Cei doi, tata si fiu, au fost surprinsi chiar cand au iesit pentru o plimbare in parc. Cert e ca sportivul a profitat din plin de clipele petrecute alaturi de Andrei Cristian.

Procesul pentru custodie care s-a incheiat anul trecut in defavoarea fotbalistului, a lasat resentimente intre parintii micutului. Potrivit avocatei lui Lobont, acesta nu a reusit, pe toata perioada judecatii, sa-si vada fiul decat o data, printr-un grilaj, fara acceptul Loredanei. Sentinta a stabilit la data aceea ca Andrei Cristian ramane in grija mamei si ca numai aceasta poate decide asupra dreptului de vizitare al tatalui obligat, in acelasi proces, la o pensie alimentara de 5.000 de euro. Decizia a iscat un scandal enorm, iar Lobont a fost tinut departe de baietelul sau.