Sambata, 1 iulie, in jurul pranzului, "Hiena" si "Vierme" au baut bere si s-au harjonit cu amicii lor pe terasa clubului "Ultima Playa" din Mamaia.

Cei doi baieti de la Animal X s-au retras in parcare, langa masina blondei care ii insotea.

Cateva clipe mai tarziu, "Vierme" tragea fum dupa fum dintr-un joint.Au plecat multumiti.

Exclusiv. Paparazzii "Averea" au surprins sambata in jurul pranzului imagini-socante cu unul dintre membrii trupei Animal X, fumand un joint, in parcarea unui club din Mamaia. Fotografiile prezentate azi, in exclusivitate, arata o fata necunoscuta a trupei Animal X, care in 2002 a fost imaginea in Romania a luptei impotriva consumului de droguri!

"Hiena" si "Vierme", pe numele lor adevarate Serban Copot si Laurentiu Mihai Penca, au aparut sambata pe terasa de la "Ultima Playa" din Mamaia, in jurul pranzului. Cei doi au baut bere si suc, impreuna cu o blonda si cu unul dintre dansatorii de la "Flamingo Boys". Dupa nici trei sferturi de ora, ei s-au retras in parcarea localului. S-au strans langa masina tinerei blonde. "Vierme" a intrat in masina, de unde a coborat dupa trei minute.

Si-a aprins cu detasare un joint, tigara de foi, fara filtru, din care a tras cu nesat. Tinea tigara intre degetul mare si degetul aratator. A retinut in piept fiecare fum pret de cateva secunde, tehnica familiara. In acest mod, efectul tigarii este maxim!

Dupa ce a terminat tigara, "Vierme" a plecat singur, lasandu-i pe ceilalti tot in parcare, la masina.

"Nova Music" il apara pe "Vierme"

"Averea" a contactat-o ieri pe Diana Zinger, reprezentanta casei de productie "Nova Music" care se ocupa de promovarea "Animal X". Diana Zinger s-a declarat solidara cu Laurentiu Penca, lasand sa se inteleaga faptul ca acesta e doar un "copil", in comparatie cu altii! "Cred ca-i tutun impachetat in foita. Stiu ca Laurentiu e fumator, dar nu stiu ce tigari fumeaza. Nu cred ca fumeaza joint. Daca e adevarat oricum, noi (n.r. - Casa de productie Nova Music) nu renuntam la el... In primul rand, ar fi trebuit sa nu mai lucram cu artisti precum Pacha Man... ceea ce nu am facut!", ne-a declarat Diana Zinger. Ea a refuzat, totusi, sa ne faciliteze un dialog direct cu "Hiena" si "Vierme".

Surse din anturajul Animal X ne-au marturisit insa ca nu e prima data cand baietii trag jointuri, dar nu ne-au divulgat si tipul de iarba.

Mega-turneu antidrog cu 2.200.000 de spectatori

In 2002, trupa a fost aleasa sa transmita tinerilor din Romania mesajul luptei impotriva drogurilor. In acest sens, ei au sustinut concerte in 34 de orase din tara. "Music& Music", organizatorii de atunci ai mega-turneului, au anuntat ca la concerte au participat 2.200.000 de spectatori! O cifra record. De altfel, Animal X a sustinut un recital inclusiv la inaugurarea sediului Agentiei Nationale Antidrog (ANA) in 26 iunie 2003, chiar de Ziua internationala impotriva consumului si traficului de drogurilor.

Spectacole din bani publici

Presedintele ANA, generalul Pavel Abraham, ne-a declarat ieri ca, in 2002, "baietii de la Animal X s-au descurcat foarte bine, ca au fost destul de convingatori cand au transmis mesajul antidrog!".

Pavel Abraham a tinut sa adauge ca nu a stiut niciodata ca vreunul dintre membrii trupei ar consuma iarba. Presedintele ANA a subliniat ca mega-turneul nu a fost finantat de Agentia Nationala pentru ca institutia nu avea buget la data respectiva.

Cu toate acestea, surse din cadrul Ministerului de Interne ne-au marturisit ca spectacolele din 2002 au fost achitate de Guvernul Romaniei, la acea data condus de premierul Adrian Nastase.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.