Aflu de la stiri ca politia a pus camere video pe Magheru si ca, daca au chef, politistii pot urmari imaginile preluate de camere, chiar si din masini, pe laptopuri. Sigur ca le pot urmari si din masini. Totul e sa nu-si imagineze ca pot decongestiona traficul de la Universitate dind din miini in masina parcata in Piata Romana.
Revin putin la Gigi, despre care va spuneam ieri ca s-a oferit sa mai ajute niste sinistrati, spre entuziasmul lui Pimen al Sucevei, care a fost de parere ca "venirea domnului Becali aici, ca a coborit din elicopter, inseamna coborirea omului lui Dumnezeu pe pamint!". Va sa zica, Gigi a dat sinistratilor in discutie bani (cite 50 de milioane de familie) dintr-o punga. Ei, si legat de punga asta am eu o intrebare: dat fiind ca in ea se afla un miliard jumate, a carat-o Gigi in persoana sau a rugat un bodyguard sa faca treaba asta?

Cotidianul

Sursa: CotidianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.