INSISTENTA. Ultimele actiuni ale Mariei Marinescu denota faptul ca a inceput sa regrete despartirea de fotbalistul Cristi Chivu. Dupa ce a incercat sa se apropie de fostul iubit la un eveniment public, Maria a fost surprinsa iesind ziua in amiaza mare din imobilul in care acesta locuieste cand vine in Romania.
Luni, in jurul orei 13.00, paparazzii "Averea" au surprins-o pe Maria Marinescu iesind neinsotita dintr-un imobil de pe strada Washington. S-a urcat in masina personala, Un Mercedes SL 500, parcata in afara parcului rezindential, si a demarat in tromba. Pana aici nimic ciudat. Doar ca in imobilul cu pricina sta fotbalistului Cristi Chivu, fostul ei iubit.

Dupa cum se stie, cei doi s-au despartit de comun acord si, se pare, fara cale de intoarcere. Cu toate acestea, in ultimul timp, Maria incearca sa se apropie din nou de fotbalistul lui AS Roma. Dupa o tentativa esuata de a-i sari in brate la un eveniment monden, moment in care a fost pusa intr-o situatie penibila, fiind respinsa in public, Maria Marinescu nu s-a lasat batuta. Se pare ca si vizita de ieri a avut drept scop reglarea unor probleme personale, mai exact amoroase. Insa, nici de asta data nu a avut prea mult succes. Cat timp a petrecut sa-si convinga fostul iubit de sinceritatea sentimentelor ei sau ce strategii a folosit, nu se stie. Cert este ca internationalul roman a ramas neinduplecat. Imediat dupa plecarea Mariei, Chivu a iesit din garajul sau si a plecat la volanul Range Rover-ului cu destinatia Aquarium. Dar nu pentru o intalnire cu Maria Marinescu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.