Omul de afaceri Irinel Columbeanu a reusit prin opuleanta ostentativa pe care o afiseaza la fiecare pas sa-si atraga antipatia si invidia oamenilor de rand. Intr-o tara unde salariul minim pe economie este 330 de RON si intretinerea 200 de RON pe luna, iar oamenii nu stiu cu ce sa umple stomacul copiilor, nu este usor sa vezi in jurul tau cum maharii arunca cu banii in stanga si-n dreapta.

Un exemplu graitor sunt "Urinel" si tanara sa logodnica, Monica Gabor, la cumparaturi in capitala modei, Paris. Ce viseaza adolescentele din Romania, Monica are cat ai clipi. Haine de firma, posete si pantofi de cea mai buna calitate, sedinte de infrumusetare si bijuterii, ce mai, tratament ca pentru o printesa! "Urinel" nu se uita la maruntisuri si arunca zeci de mii de euro pe mofturile iubitei sale.

Numai ca tocmai aici e buba. Monica Gabor apare in public imbracata in acelasi costum de cateva luni bune. Si stim ce vorbim pentru ca am fost acolo. Intamplator, am fost prezenti la un eveniment monden din Capitala. Lume multa ca la nunta. Si cum "Urinel" nu scapa nici o petrecere, a venit insotit de viitoarea soata. Frumos imbracata, intr-un costum negru de piele, care-i venea ca turnat. Atunci a starnit murmure de admiratie.