Nou-infiintata, trupa Vagabond (formata din Alex, Adi si Florin) se pregateste pentru un turneu in SUA. Cei trei baieti vor canta in deschiderea unor artisti de prima mana: Beyonce, Puff Daddy si 50 Cent.
Chiar daca Vagabonzii sunt o trupa de dance, combinatia va fi una tare iar in toamna se va vedea rezultatul colaborarii romano-americane. "Suntem o trupa modesta si cinstita. Nu incercam sa ne incadram intr-un tipar care nu ne reprezinta. Insa dorim sa fim ascultati de oameni sinceri care nu au nevoie de informatii eronate si interese mascate, de neajunsuri si neimpliniri. Va multumim ca ajutati industria muzicala din Romania!".

Cei trei tineri artisti au filmat deja primul videoclip, la piesa care da si numele formatiei, intr-unul dintre decorurile de la Castel Film. Daca vreti sa aflati mai multe despre Florin, Alex si Adi o puteti face accesand site-ul oficial www.trupavagabond.ro unde veti gasi biografia trupei, o multime de fotografii cu Vagabond si un forum de unde baietii sunt nelipsiti.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.