Parazitii au inregistrat melodia campaniei Mari Romani de la TVR. Baietii au dorit sa compuna aceasta melodie numai dupa ce au aflat informatii despre campania TVR si au hotarat ca vor sa puna umarul la acest proiect.
In emisiunea "Mari Romani - Top 100" din 8 iulie, telespectatorii vor putea asculta melodia, in direct, in interpretarea celor de la Parazitii. Piesa va avea si un videoclip care va fi difuzat din a doua jumatate a lunii iulie. Trupa nu se afla la prima colaborare cu TVR. Tot Parazitii au compus si imnul campaniei "5 minute de cultura", desfasurata de televiziunea publica in2004. De asemenea este recunoscuta implicarea baietilor in campaniile cu mesaje sociale, dintre care amintim "Jos Cenzura!". Tot pe 8 iulie, Catalin Stefanescu, Irina Pacurariu, Gianina Corondan, Radu Naum si Florin Iaru vor anunta top 100 cei mari romani, top realizat in urma nominalizarilor trimise de telespectatorii din intreaga tara. De asemenea, ii vom cunoaste pe marii romani din top 10, insa intr-o ordine aleatorie.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.