Simona Patruleasa si actorul Ioan Isaiu au pozat pentru revista PRO TV Magazin in tinute de gala. Sedinta foto a avut loc in asteptarea rundei de retrospective a emisiunilor Antenei 1, pe care, cei doi urmeaza sa o prezinte impreuna in aceasta vara.
Daca Ioan are experienta in divertisment, Simona a "testat" de curand acest domeniu. "Mi-a placut mult editia in care i-am avut invitati pe cantaretii de muzica populara, pentru ca sunt oameni sinceri, directi, dintr-o bucata, cu povesti interesante si tot timpul pusi pe sotii", povesteste Simona in interviul acordat revistei mai sus mentionate. Experienta emisiunilor de divertisment a atras-o pe prezentatoarea stirilor sportive: "Este cu totul altceva. Interactionezi cu oamenii, ai un public in sala si teme variate. Trebuie sa renunti la sobrietatea ceruta de statutul de prezentator de stiri, sa te amuzi si sa te adaptezi la stilul fiecarui invitat. E o alta lume, daca vreti!", a constatat Patruleasa.

Colegul ei, Ioan Isaiu, este la fel de incantat de ideea de a avea un show: "Depinde de formatul emisiunii. In primul rand, trebuie sa fie ceva care sa ma incite profesional foarte mult si, in acelasi timp sa pot anticipa ca ma voi achita cu brio de toate solicitarile la care m-ar supune", afirma Isaiu in interviul acordat publicatiei citate.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.