Daca nu v-ati gasit locatiile pentru o vacanta perfecta, ghidul turistic Expert Traveler va da o mana de ajutor. In noul numar al revistei, aparut pe piata la inceputul lunii iulie, amatorii de calatorii isi pot alege cu usurinta destinatia dorita: Delta Nature Resort, primul complex turistic de lux din Romnia sau, de ce nu, Egiptul, Sicilia, Santorin, Ibiza, Corfu, Mallorca si Malta.
Nici pasionatii de jurnale de calatorie nu au fost uitati. In noul numar al revistei "Expert Traveler", acestia pot citi impresiile Roxanei Ciuhulescu din Dubai, cel mai bogat oras al Emiratelor Arabe Unite. Gata oricand pentru o escapada cu multa adrenalina, Roxana Ciuhulescu, femeia cu cele mai lungi picioare din Romania, a fost de curand intr-o vacanta in Dubai. Aici a avut parte de un safari ca la carte: masini de teren, nisip mult si camile.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.