Razboiul divelor e doar o gluma proasta pentru fani

Andreea Marin este inca geloasa pe Mihaela Radulescu. Zana "Surprizelor" nu poate sa uite faptul ca actualul ei sot, Stefan Banica jr, a fost odata casatorit cu rivala ei numarul unu. De curand, cele trei vedete au fost invitate la acelasi eveniment, iar Andreea a stat paravan in fata sotului pentru a nu o observa pe Mihaela. Crizele de gelozie ale prezentatoarei de la TVR i-au facut pe toti cei prezenti sa susoteasca pe la colturi: strategie de publicitate sau dragoste oarba?

Un trio amoros deja celebru in high-life-ul romanesc il fac Andreea Marin, Stefan Banica jr si Mihaela Radulescu. Este stiut faptul ca in urma cu cativa ani Mihaela a fost casatorita cu Stefan, la fel de cunoscuta fiind si rivalitatea de pe micile ecrane dintre cele doua dive. Cu toate ca nu imparteau decat audienta, la un moment dat, Andreea a considerat ca poate sa aiba si ea ce a iubit Mihaela, asa ca nu de mult s-a casatorit cu Stefan Banica jr. Cu toate ca a devenit doamna Banica, Andreea nu este linistita si inca o mai roade gelozia, dupa cum spun gurile rele. Ea face tot posibilul ca sotul ei sa nu mai ia contactul cu fost consoarta. Sunt insa si voci care sustin ca aceasta asa-zisa raca dintre cele doua femei este doar o strategie de publicitate.

De curand, cei trei au fost invitati la un eveniment desfasurat la Ambasada americana din Bucuresti. Vedeta postului din Baneasa a venit insotita de sotul ei Elan si de fiul lor Ayan, iar Andreea a venit la bratele sotului si mamei soacre.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.