Inca de anul trecut Elena Carstea declarase ca vara aceasta se va casatori cu iubitul ei, Andrew, din America. Interpreta intentiona sa faca nunta in Romania. Mai nou, ea s-a razgandit si ar fi vrut sa se casatoreasca in SUA. Numai ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Cum actele dureaza, nehotarata interpreta isi amana nunta!

Elena Carstea isi propusese ca vara trecuta sa isi puna pirostriile pentru a doua oara in viata ei. Ba mai mult, Elena chiar isi achizitionase rochia de nunta. Numai ca mai multe probleme survenite in ultimul moment i-au determinat pe cei doi sa amane casatoria. Elena a venit in tara sa mai stea cu cele doua fete ale sale, Sanda si Adriana, care sunt la scoala, iar Andrew era ocupat cu mutatul din Vermount in Colorado, unde intentioneaza sa locuiasca.

Pana atunci, Elena si-a propus sa mai stea acasa, la Medias, in familie. Intre timp, Andrew, viitorul sot al interpretei, a venit in Romania sa cunoasca familia interpretei. Asadar, nunta celor doi a fost mai intai amanata pentru sfarsitul anului trecut. Dar nici atunci nu s-a concretizat evenimentul. Apoi Elena si-a programat nunta pentru 15 iulie.

In loc de casatorie, isi duce fetele in vacanta

Desi interpreta intentiona sa se casatoreasca cu Andrew in Romania, ea si-a schimbat optiunea si a ales sa faca nunta in America. Insa Elena nu si-a inchipuit ca actele dureaza atat de mult, incat a fost nevoita sa-si amane nunta din nou! Asa se face ca interpreta nu mai este atat de convinsa ca se va casatori in SUA. Iar pana la rezolvarea problemelor legate de acte, interpreta isi va lua o vacanta, pe care o va petrece alaturi de fetele ei la mare, apoi va pleca pentru cateva zile la Roma, alaturi de o prietena si de cele doua micute ale sale, Sanda si Adriana.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.