Christina Aguilera joaca rolul unei misterioase “Baby Jane” in cel mai nou videoclip “Ain’t no Other Man”, care pregateste lansarea albumului “Back to Basics”, pe data de 15 august.
Pentru "Ain’t no Other Man" cea care capatase un renume destul de "dirty" pentru imaginea extrem de provocatoare pe care o afisa in clipuri a ales o postua clasica, la fel de sexi, in stilul lui Marylin Monroe. Imbracata in satin alb si avand parul de un blond platinat acoperit cu perle, Christina Aguilera a apelat de data aceasta la un look mult mai retro. Noua ei imagine se potriveste de minune cu atmosfera interbelica a discului "Back To Basics" si cu influentele jazz, soul si blues ale albumului. Videoclipul, in regia lui Bryan Barber, nu are o poveste anume, ci ne-o arata pe Christina in noua sa ipostaza de diva soul, inconjurata de o trupa de dansatoare si acompaniata de un big band care ii subliniaza fiecare miscare a soldurilor, cu acorduri de trompeta.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.