In ciuda zvonurilor conform carora Kitty Cepraga s-a cam ingrasat si ii merge extrem de prost in Italia, ea a reusit sa-l impresioneze pe Al Bano. Pe cantaret l-a cunoscut la festivalul "Saptamana modei" in Italia, la Milano.
"L-am intalnit pe Al Bano la prezentarea colectiei lui Versace. M-a intrebat daca stiu ca si el a venit in Romania", ne-a povestit Kitty. "Si ca a cantat in tara noastra. Ne-am amuzat teribil cand i-am explicat ca mama facea parte din echipa organizatoare. Am fost prezentata ca fiind o tanara actrita foarte cunoscuta in tara mea, iar Al Bano s-a purtat foarte frumos".

PROTEJATA UNUI COMPOZITOR

Kitty recunoaste ca exista o persoana care o ajuta foarte mult in incercarea ei de a-si atinge scopurile. Cel pe care ea in numeste "amicul si sustinatorul meu in cariera" este Cristiano Malgioglio (foto medalion), un cunoscut om te televiziune din Italia, dar si cantaret si compozitor. Malgioglio a compus melodii de succes pentru Adriano Celentano si chiar pentru formatia Pet Shop Boys. Si daca tot o sustine pe Cristina nu pierde ocazia sa o arate publicului italian.

"Am petrecut Revelionul la Rimini impreuna cu Cristiano, in direct la Rai 1, post la care el este moderatorul unei emisiuni cu si despre vedete" mai povesteste Kitty. "El are foarte multa incredere in talentul meu de actrita si este hotarat sa ma ajute. Nu pierde ocazia de a spune ca am jucat intr-un film ce va participa la Festivalul de la Cannes - este vorba de "Aripi de Fluturi", in regia lui Petre Nastase, unde Kitty joaca alaturi de Daniela Nane si de Marius Stanescu - si ca sunt foarte talentata. Voi merge cu el si la Festivalul de la Sanremo, la care el participa in calitate de cantautor. Trebuie sa recunosc, profit in aceasta perioada de vacanta".
Kitty isi continua studiile de actorie de la "Cinecitta Campus" si nu pierde ocazia de a participa la casting-uri pentru a pune mana pe un rol care sa-i aduca succesul in Cizma.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.