SCANDAL. Noua cucerire a lui Claudiu Patrascu, Loredana de la "Trident", a trezit furia iubitei lui oficiale, manechinul Roxana Dita.

Bruneta, care ii este alaturi tanarului om de afaceri de aproape trei ani de zile, a fost iritata la aflarea vestii ca iubitul ei ii face avansuri blondei, insa este convinsa ca interesul lui Claudiu pentru Loredana are si alte substraturi. Cum ar fi o reducere de pret la un spectacol pe Litoral. Proaspat proprietar al unui restaurant pe Litoral, Patrascu vrea sa aduca in localul sau trupe feminine apetisante, cum este si Trident. Potrivit iubitei lui, Roxana, Claudiu a gasit modalitatea cea mai potrivita de a obtine un discount, facandu-i ochi dulci uneia dintre componentele trio-ului, Loredana.

"Claudiu este un afemeiat. El nu se poate abtine sa cucereasca la tot pasul. Se afiseaza o zi, doua, insa in cele din urma ramane cu mine. Eu m-am obisnuit cu felul lui de a fi, dar nu pot spune ca nu ma afecteaza aventurile lui. Cat despre Loredana, ar trebui sa stie ca daca voia o relatie serioasa cu ea, se despartea mai intai de mine. Si o anunt ca nu a facut-o. Oricum, cand o voi intalni, o voi intreba cum a fost in patul iubitului meu", a declarat Roxana, care o cunoaste pe cantareata de la niste prezentari de moda.

A plecat cu ea la mare

In ziua in care s-a afisat cu Loredana in "Cuando", Claudiu venea chiar de acasa de la Roxana. "Purta acelasi tricou. Stiu ca ne-am facut si niste poze cu telefonul", a spus Roxana. Bruneta este convinsa ca iubitul ei a plecat in acest weekend la mare cu blonda de la Trident.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.