Miercuri-seara Mihaela Radulescu a fost onorata cu un premiu special in cadrul primei editii din acest an a Premiilor VIP, oferit pentru initiativa de a adopta un copil indonezian.
Vedeta si-a angajat deja un avocat care sa demareze un proces de adoptie. Impresionata de reportajele facute in zonele din Asia afectate de tsunami despre copiii ramasi orfani, ea s-a decis sa infieze o fetita din Indonezia (tara in care majoritatea populatiei este de religie musulmana) Desi este sceptica in privinta reusitei, Mihaela crede ca merita sa incerce. Mihaela Judith Radulescu Schwartzenberg si sotul Elan se gandesc la un nume evreiesc pentru micuta, desi adoptia ar putea dura ani intregi, insa dorinta de a-i oferi lui Ayan o surioara este mare. Prin urmare, pentru ca fetita sa faca parte cu adevarat din familia Schwartzenberg, diva ii va schimba copilului religia, botezand-o in rit iudaic.

"CENUSAREASA" FARA PRINT

Prima editie din acest an a Premiilor VIP a inceput cu o mare intarziere. Motivul: cea mai asteptata vedeta a evenimentului, Mihaela Radulescu, a depasit cu mult sfertul academic, ajungand la hotel Intercontinental cu o ora dupa cea stabilita.
Organizatorii nu au dorit sa inceapa festivitatea fara doamna Schwartzenberg, asa ca au asteptat ca "Cenusareasa" sa isi faca aparitia in marea Sala Ronda. Desi premiul special era destinat atat ei, cat si lui Elan Schwartzenberg, Mihaela a sosit fara partenerul de viata, dezamagindu-i pe cei care au crezut ca, in sfarsit, omul de afaceri, atat de scump la vedere, isi va face aparitia la un eveniment monden. De cum a intrat in sala decernarii premiilor, vedeta Antenei 1 a fost acostata de Daciana Sarbu si de Catalin Maruta care a invitat-o intr-o viitoare editie a Tonomatului dP2.

SFATURI DE LA "PAPARAZZI"

Asaltata de zeci de blituri, Mihaela s-a indreptat catre fotografi si le-a marturisit un of recent care nu ii da pace: a primit un aparat foto ultraperformant, pe care l-a folosit si in final nu a stiut cum sa ii scoata filmul pentru developare. Profesionistii au incercat sa ii explice cum se procedeaza, insa vedeta, neavand aparatul la ea, nu a reusit sa rezolve dilema. Unde mai pui ca a si pierdut manualul cu instructiunile de folosire. Dupa cateva interviuri pentru televiziuni si discutii cu prietenii, Mihaela a urcat pe scena pentru a-si ridica premiul special oferit pentru initiativa de a adopta un copil indonezian ramas orfan in urma dezastrului natural din luna decembrie.

TROFEU LA NAFTALINA

Cea care i-a inmanat trofeul a fost o alta doamna care a declarat ca are si ea aceeasi intentie, Anca Boagiu. "Am sa aleg un om din sala, pe domnul Tatulici, caruia ii voi da acest premiu spre pastrare. Intrucat ceea ce am realizat eu pana acum a fost doar o intentie, il voi primi cu adevarat doar atunci cand adoptia va avea propriu-zis loc. Am aflat ca acest procedeu dureaza de la un an pana la o vesnicie", a declarat Mihaela Radulescu.
Aceasta nu a coborat de pe scena inainte de a aminti publicului ca e vina lui Mihai Tatulici ca se afla acum in televiziune si de a primi un portret realizat de un artist plastic cunoscut.

Spre finalul evenimentului si-a facut aparitia si Robert Turcescu, in carje, din pricina accidentarii in cadrul meciului de fotbal amical organizat duminica trecuta in scopul strangerii de fonduri pentru victimele din Asia. Moderatorul emisiunii "100%" s-a scuzat pentru tinuta mai putin festiva, mentionand ca "Tsunami-ul a mai facut o victima" si a ridicat distinctia, alaturi de Mihai Tatulici, pentru campania "Infern in Paradis".
Printre alti premiati ai serii s-au numarat: Mircea Cartarescu (pentru "De ce iubim femeile" la sectiunea Arte), "Focul Anatoliei" (Evenimentul lunii), Ana Zdravcu (premiul special).
La decernarea Premiilor VIP au mai participat si Catalin Botezatu, Romanita Iovan, Dan Chisu, Hara, Mircea Vintila, Cristina Stamate, Krypton, Sistem, Hara, Eli Lasnean si Andra (care a sustinut un scurt recital). l Spre finalul show-ului, Dan Chisu, sosit singurel, fara logodnica, s-a intretinut pret de cateva minute cu Mihaela Radulescu, conversatie care a starnit interesul fotoreporterilor. Acestia au navalit cu bliturile asupra celor doi fosti iubiti. De altfel, Mihai Tatulici a tinut sa precizeze pe scena ca nu el a i-a facut debutul Mihaelei Radulescu in televiziune, ci Dan Chisu i-a prezentat-o in urma cu 11 ani si abia apoi i-a cedat acesteia un format de emisiune.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.