Creatoarea de moda Romanita Iovan este insarcinata in sase luni. Ea va naste un baietel la inceputul lui octombrie, luna in care este nascuta si ea. Pentru ca in primele luni a existat riscul de a pierde sarcina, medicii i-au recomandat repaus total la pat, dar cum perioada critica a trecut, creatoarea a inceput sa mai iasa din cand in cand din casa.

Romanita merge acum doar cateva ore la birou, dar a renuntat definitiv la iesirile mondene si in aceasta vara chiar la vacanta. "Nu pot sa stau foarte mult in picioare, merg la fiecare doua saptamani la control, este greu, dar sunt fericita ca sarcina decurge bine si abia astept sa nasc. Ma bucur ca voi avea un baiat, mai ales ca si sotul meu, Adrian, isi doreste foarte mult sa aiba un baietel".

Mobila va fi luata din Italia

Si pentru ca pana la marele eveniment din viata Romanitei mai sunt doar trei luni, creatoarea si-a comandat deja in Italia mobila pentru camera copilului, care va fi lucrata manual, la fel ca si restul mobilierului din casa. Camera bebelusului va fi amenajata langa dormitorul matrimonial, in locul fostului dressing, pe care cei doi soti l-au mutat la subsol. "Pentru ca medicii mi-au spus ca voi sta cel mult trei zile in spital dupa nastere, chiar daca voi naste prin cezariana, trebuie sa am camera bebelusului pregatita din timp. Aceasta va fi decorata oricum in alb, iar mobila va fi lucrata manual, la comanda, in Italia, acolo unde am comandat si mobila pentru intreaga casa, si va dura cateva luni pana ce va fi gata".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.