Parintele modei Giorgio Armani a dat rivalilor sai mai tineri o lectie. Colectia prezentata la saptamana modei de la Milano l-a facut pe actorul George Clooney sa declare ca aceste haine il pot ajuta sa lupte cu imbatranirea.

"Este frumos. Am mai vazut doar un singur spectacol de-al lui. Nu prea am asistat la defilari de moda pentru barbati pana acum. De obicei nu pot purta haine facute pentru tinerii de 20 de ani si trebuie sa intelegi ca, in momentul in care inaintezi in varsta, costumele devin importante", a declarat Clooney, in varsta de 45 de ani.

Armani propune pantaloni lejeri, haine croite pe talie, jachete urmarind linia spatelui fara a se mula si costume urbane care cresc sex appeal-ul celui care le poarta.

"Sa fii sexy pentru un barbat nu inseamna sa fii musculos, ci sa privesti intr-un anume fel, sa te misti intr-un anume fel, sa te imbraci intr-un anume fel", a spus Parintele modei dupa spectacol.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.