Se pare ca divele care au castigat milioane de dolari aparand in fata camerelor de luat vederi vor sa experimenteze viata de dincolo de obiectiv. Cariera de succes si faima nu sunt de ajuns atunci cand vine vorba de ambitii personale. Astfel ca Hollywood-ul va avea trei actrite cotate intre cele mai bine platite, care vor da indicatii pretioase pe platou, in calitate de regizori sau producatori.

Charlize Theron vrea sa devina producator, Jennifer Aniston si Madonna vor sa fie regizori, iar Gwyneth Paltrow se va lansa in muzica pop.

Actrita sud-africana Charlize Theron va juca si va produce viitorul film al regizorului britanic Alan Parke, "The ice at the bottom of the world". Dupa cum informeaza site-ul showbizz.net, Charlize Theron va interpreta rolul unei mame celibatare dependente de heroina, care se confrunta cu reintoarcerea tatalui sau in casa familiala.
Filmarile vor fi incepute la toamna. Theron, in varsta de 30 de ani, a primit un premiu Oscar in anul 2004 pentru rolul interpretat in filmul "Monster". Regizorul Alan Parker, in varsta de 62 de ani, este cunoscut pentru filmele "Midnight express", "Mississippi Burning" si "Evita".

Fosta sotie a lui Brad Pitt nu se lasa mai prejos si isi doreste nici mai mult, nici mai putin decat sa devina regizor. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, Jennifer Aniston, care joaca in noua pelicula "The Break-Up" alaturi de partenerul sau, Vince Vaughn, s-a inscris la un curs pentru regizori, in speranta ca isi va putea indeplini ambitia de a-si desfasura activitatea in spatele camerelor de filmat.

"Imi doresc sa fiu regizor, astfel ca m-am inscris la un curs de specializare. Pentru aceasta meserie este nevoie de talent in mai multe domenii", a declarat vedeta din serialul "Prietenii tai".

Madonna nu trebuie sa mearga la cursuri pentru a invata regie. Diva s-a molipsit de la sotul sau, regizorul Guy Ritchie, si vrea sa fie ea cea care comanda pe platoul de filmare. Desi criticii nu au intampinat prea bine "creatiile" sotului sau, cantareata in varsta de 47 de ani nu se lasa descurajata si va debuta cat de curand in "rolul" de regizor.

O schimbare la fel de radicala ca si in cazul Madonnei o reprezinta decizia actritei Gwyneth Paltrow, castigatoare a unui premiu Oscar. Actrita s-a gandit sa se lanseze in muzica pop, informeaza breakingnews.iol.ie., inspirata fiind de succesul trupei "Coldplay", al carei solist este sotul ei, Chris Martin.

Actrita colaboreaza in prezent la realizarea unor melodii cu producatorul William Orbit. Muzicianul britanic este cunoscut mai ales pentru albumul produs pentru Madonna, "Ray of Light", care a castigat patru premii Grammy.
De la nasterea fiului ei, Moses, in aprilie, Paltrow a descoperit faptul ca se relaxeaza foarte bine atunci cand incearca sa faca muzica. Actrita este cea care l-a abordat pe Orbit, iar acum il considera un mentor in domeniul muzicii.

Conform ziarului The Sun, Orbit i-a spus unui prieten ca el si actrita au inregistrat deja o melodie care va deveni un hit. Proiectul celor doi merge asa de bine ca se gandesc la o lansare.

Desi putini stiu, Paltrow nu se afla la prima incercare muzicala. Actrita a cantat in filmul "Duete". Melodia interpretata impreuna cu Jerry Lewis, "Cruisin'", a ajuns in 2000 in topurile australiene de muzica.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.