Nae Caranfil isi pune din nou amprenta: "Restul e tacere"

Catalina Mihaiescu, cunoscuta prezentatoare a stirilor de la N24, a fost aleasa sa joace in urmatorul film semnat de regizorul Nae Caranfil. Cel mai scump film romanesc din ultimii 25 de ani, "Restul e tacere" prezinta povestea celor care au realizat in 1911, primul lungmetraj romanesc, "Independenta Romaniei".

Absolventa a Facultatii de Actorie a Universitatii Ecologice din Capitala, clasa Lucia Muresan, Catalina se afla astfel in fata debutului ei actoricesc pe marile ecrane.
Frumoasa stirista a marturisit ca a fost deosebit de tentata cand a primit acest rol mai ales ca, data fiind cariera ei solida in televiziune, nici nu se gandea ca va mai pune piciorul pe scena sau pe platoul de filmare.

"Daca prestatia mea va fi pe masura asteptarilor si eu am sa ma simt confortabil in postura de actrita de film, cu siguranta ca voi continua si cu alte proiecte de acest gen, dar fara sa renunt la televiziune", a spus frumoasa stirista.
Catalina va incepe filmarile la "Restul e tacere" pe 5 iulie, in comuna Moara Vlasiei din judetul Ilfov.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.