Ne mai despart cateva zile pana la concertul extraordinar pe care Lacrimosa il va sustine la Sala Polivalenta din Bucuresti.
Notorietatea in lumea goticului i-a fost adusa prin lansarea albumului Elodia (1999), prima inregistrare a unui album gotic-metal cu acompaniament simfonic, impreuna cu London Symphonic Orchestra. Adevarate regaluri, show-urile live sunt "vanate" cu nerabdare de un public fidel si cunoscator.

UNUL DIN SASE. Dintre cele sase concerte pe care trupa le sustine anul acesta in Europa, unul are loc in Romania. Dupa Nightwish si Therion, Fundatia Aquarius aduce Lacrimosa, la 1 iulie la Sala Polivalenta, pentru un public care incepe sa se obisnuiasca cu marile nume ale goticului simfonic european. Intrebat despre semnificatia spiritului metal, Tino Wolff a spus: "Pentru mine, spiritul metal inseamna sa fii liber in spirit… Cand sunt enervat, am nevoie sa-mi exteriorizez violenta si reusesc asta ascultand metal. Consider ca este un lucru minunat, ca metalul poate fi, in acest fel, curativ, fiindca nu se stie ce as fi fost daca nu as fi muzician".

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.