Relatia dintre Marina Melescanu si omul de afaceri Peter Imre se va oficializa in septembrie, cel putin asa au anuntat cei doi. Hotarirea de a se casatori a venit spontan, la fel cum s-a infiripat si dragostea dintre cei doi.

Toate sint bune si frumoase, pregatirile de nunta avanseaza, tatal fetei, senatorul PNL Teodor Melescanu, este in al noualea cer, doar locatia unde va avea loc marele eveniment mai trebuie gasita.

Petre Imre a anuntat, luni dimineata, la Radio Guerrilla, ca in toamna se insoara cu Marina Melescanu, stomatolog de profesie. Dar nu a putut sa dea prea multe detalii intrucit Marina se ocupa de toata organizarea. "Marina mi-a spus ca o sa-mi spuna data nuntii. Mi-a zis ca pot sa o cer de nevasta", a declarat Imre in direct la radio. De altfel, el a tinut sa precizeze ca viitoarea lui sotie este cea care se afla la cirma relatiei. Ea va stabili data nuntii, locul si ora, tot ea l-a dus pe Imre si in strainatate.

In final, Peter Imre s-a declarat fericit ca "o cunosc pe Marina si ca sta de vorba cu mine". Casatoria lui Imre cu Marina a primit si binecuvintarea viitorului tata socru Teodor Melescanu. Chestionat pe aceasta tema, tot la Radio Guerrilla, senatorul PNL s-a declarat un tata fericit si nerabdator sa-si vada fata maritata. "Este o hotarire pe care au luat-o cei doi si eu, evident, o sprijin si, mai mult, imi face mare placere. Undeva, la inceputul lui septembrie au hotarit sa se casatoreasca", a tinut sa precizeze senatorul Melescanu.

Teodor Melescanu, un tata socru fericit

De asemenea, acesta a dorit sa scoata in evidenta faptul ca viitorul sau ginere este un barbat deosebit de manierat, care a respectat toate uzantele in materie de cerut in casatorie. "Toata lumea stie ca Peter Imre este un om extrem de bine crescut , care respecta la litera toate uzantele, inclusiv in ceea ce priveste curtea, cererea in casatorie si logodna s-au facut asa cum trebuie", a mai spus Teodor Melescanu. La rindul ei, Marina Melescanu a declarat in "Academia Catavencu" faptul ca ar dori ca nunta sa aiba loc pe 9 septembrie. "intr-adevar, ne casatorim, probabil in luna septembrie, adica asa speram, sa gasim o locatie pentru ca inca n-am reusit sa gasim. A fost ceva spontan si n-am reusit sa gasim locatia. E din scurt, dar pe 9 septembrie am dori sa aiba loc evenimentul", a precizat si Marina Melescanu.

Nici ea (in virsta de 38 de ani) si nici Peter Imre (putin peste 40 de ani, desi gurile rele spun ca se apropie de 50) nu au mai fost casatoriti, cu toate ca omul de afaceri are o experienta vasta in materie de relatii, fiind cuplat cu numeroase femei printre care vedete ca Diana Lascarescu sau Corina Danila. Marina Melescanu si Imre se cunosc de foarte multi ani, dar pina de curind au fost doar amici.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.