Copil minune: Monica a invatat franceza in doua saptamani si a luat 10 la examen

Monica Gabor, logodnica lui Irinel Columbeanu, dovedeste inca o data ca este un elev eminent. Ea a obtinut ieri, la cel de-al doilea examen de Bac, nota 10 la franceza, proba orala. Spre mandria lui "Urinel", Monica a reusit performanta de a straluci la franceza in numai doua saptamani.

Daca in timp ce facea cumparaturi cu Irinel la Paris nu putea lega doua fraze in franceza, in doar 14 zile a reusit sa vorbeasca ireprosabil limba lui Moliere. Emotiile lui "Urinel" nu s-au terminat, iubita sa trebuind sa treaca de inca trei examene.

Iubita lui Irinel Columbeanu, Monica Gabor, este in febra examenelor de Bacalaureat. Pana acum, supravegheata indeaproape de "Urinel", s-a descurcat de minune: a luat 10 la Limba si literatura romana si 10 la Limba franceza, tot oral. "Urinel" trebuie sa fie foarte mandru de logodnica sa, pentru ca aceasta a reusit marea performanta de a invata limba lui Moliere in numai doua saptamani. Daca, in timp ce facea cumparaturi alaturi de Irinel la Paris, Monica nu putea lega doua fraze in franceza, in numai 14 zile ea a reusit sa invete franceza atat de bine, incat a impresionat o comisie intreaga la Bac si s-a ales si cu un binemeritat 10. Probabil au ajutat-o si etichetele hainelor de la cele mai mari case de moda din Paris. Numai ca emotiile lui "Urinel" nu s-au terminat aici, iubita sa trebuie sa treaca peste inca trei examene.

Cand va inceta oare Irinel Columbeanu sa ne uimeasca? Omul de afaceri risca sa-si piarda credibilitatea din cauza declaratiilor pe care le face cu foarte multa seninatate. Columbeanu a fost pus la colt in ultima vreme, de catre presa, datorita relatiei sale cu tanara Monica Gabor, sau, mai bine zis, din cauza modului in care incearca sa-si promoveze logodnica. "Urinel" a fost acuzat de nenumarate ori ca s-a folosit de influenta si banii pe care ii are pentru ca iubita sa, Monica Gabor, sa fie in atentia lumii intregi.

Un alt subiect controversat a fost si relatia lui Columbeanu cu viitorul sau socru. Tatal Monicai, Emil Gabor, nu este de acord sub nici o forma cu relatia celor doi, principalul inconvenient fiind varsta inaintata a lui Irinel, 49 de ani, in timp ce fiica sa a implinit abia 19 primaveri. Domnul Gabor, cu doi ani mai mic decat viitorul sau ginere, a fost impotriva celor doi inca de la inceput. Initial, a incercat sa stea de vorba cu fiica sa, spunandu-i sa se potoleasca. Vazand ca nu are cu cine sa se inteleaga, barbatul a alungat-o din casa. Aceasta nu a parut foarte afectata ca tatal sau o reneaga si s-a mutat cu catel si purcel la Irinel.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.