Suri, bebelusul actorilor Tom Cruise si Katie Holmes, a fost considerata de publicatiile de stiri mondene mai putin importanta decit fetita actorilor Angelina Jolie si Brad Pitt, Shiloh Nouvel, declarata bebelusul anului, informeaza tmz.com.

Nici una dintre revistele de stiri mondene nu a fost dispusa sa plateasca o suma exorbitanta pentru a deveni detinatoarea in exclusivitate a fotografiilor lui Suri. Agentia WireImage s-a oferit sa realizeze fotografiile copilului lui Tom Cruise si Katie Holmes imediat dupa ce s-a nascut fetita.

Pentru difuzarea acestora, agentia a discutat cu celebrele reviste People, Us Weekly, Star si cu alte publicatii de gen. People a oferit 3 milioane de dolari pentru fotografiile lui Suri, iar parintii acesteia au refuzat, considerind ca este o suma prea mica. In prezent, in ciuda curiozitatii manifestate de public, pretul unor fotografii cu Suri a scazut pentru ca fetita are deja trei luni. In schimb, fotografiile cu Shiloh Nouvel au stabilit un record de pret pentru drepturile de reproducere a lor in diverse publicatii, ajungind la suma de opt milioane de euro.

Revista Hello! a platit pentru drepturile de reproducere a fotografiilor doar in Marea Britanie 2,7 milioane de euro, in timp ce revista People a platit pentru difuzarea lor in Statele Unite 3,1 milioane de euro, dupa ce a incercat fara succes sa obtina drepturile exclusive. Hello! a achizitionat si drepturile de autor pentru Spania. Fotografiile au fost vindute si altor publicatii. "Shiloh a constituit afacerea anului", a declarat o sursa din partea uneia dintre publicatii. "Va mai trece ceva timp pina cind vom mai vedea un bebelus ca acesta".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.