Fatboy Slim si-a castigat un loc unic in inima fanilor. La primele patru albume - "Better Living Through Chemistry", "You´ve Come A Long Way Baby", "Halfway Between The Gutter And The Stars" si "Palookaville" - a colaborat cu artisti celebri: de la Bootsy Collins ("Weapon of Choice") la Blur si chiar regretatul Jim Morrison ("Sunset Bird of Prey").

Fatboy Slim s-a remarcat si prin videoclipurile sale, impresionant, memorabil fiind cel al piesei "Weapon Of Choice", in care a jucat celebrul Christopher Walken. Hiturile sale - "Rockafeller Skank", "Praise You", "Right Here Right Now", "Slash Dot Dash" - vor ramane fara indoiala pentru multa vreme de acum incolo in memoria fanilor. Concertele lui pe plaja sunt fantastice, adevarate show-uri de sunet si lumini care atrag peste tot in lume mii de fani.

La concertul de anul trecut din Rio de Janeiro, DJ-ul a reusit performanta de a strange nu mai putin de 300.000 de oameni. Pe langa muzica lui Fatboy Slim, participantii la concertul de la Ultima Playa din Mamaia ii vor mai asculta pe Vania, Rhadoo (care vor asigura deschiderea) si Haute Culture - alias Dobrica de la Suie Paparude (care va evolua la final). Accesul la concert se va face incepand cu ora 17.00. Pretul biletelor difera in functie de perioada in care sunt cumparate: 28 RON pana la data de 4 iulie, 44 RON in perioada 5 iulie-4 august, iar pretul la intrare va fi de 60 RON.