Zvonurile din ziarele de ieri, cum ca “‘Monica Gabor a fost vazuta de colegi ducand pachetele comisiei de exa-minare”, au fost intarite la Dimineata DeMenta.
Daniel Buzdugan si Mihai Morar au primit ieri un SMS de la un ascultator care se recomanda "coleg cu Monica". "Am vazut eu cu mai multi colegi cum Monica ducea parfumuri de 100 euro bucata la comisia de examen. Nu pot sa va spun numele! Mi-e frica de cheliosi!", scria in anonima venita ieri pe numarul de telefon al dementilor de la Radio 21. Contactat telefonic, colegul Monicai a confirmat "atentia" pe care iubita lui Columbeanu le-a oferit-o profesorilor. Buzdugan si Morar au mers cu investigatia mai departe. L-au sunat in direct pe impricinatul Irinel. Acesta a negat informatia si le-a spus ca Monica Gabor nu poate vorbi: "Nu o deranjez! Invata pentru proba la Franceza pe care o va sustine miercuri", a spus acesta.

In miezul discutiei cu Columbeanu, Mihai Morar i-a facut miliardarului o superoferta: "Stim ca pe 22 iulie aveti nunta! Eu cu Buzdugan vrem sa venim ca DJ la petrecere. Sa stiti ca lucram pe factura, nu obisnuim sa luam bani negri, pe chitante de mana!" Irinel a cerut timp de gandire: "Stiu ca la Radio 21 aveti cea mai buna muzica! O sa ma gandesc si-o sa va caut eu". Daniel Buzdugan a mai avut insa ceva de completat: "Domnu’ Columbeanu, mai bine sa va punem noi muzica la nunta decat sa va cante Anna Lesko!"


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.