Daca divele de la Hollywood cheltuiesc adevarate averi pentru a-si mentine o silueta trasa prin inel, nu acelasi lucru se poate spune despre "ei" care, conform ultimelor sondaje, ramin la fel de cuceritori chiar daca au citeva kilograme in plus sau le iese un pic burta din pantaloni.
Printre seducatorii ceva mai "impanati" se numara Leonardo Di Caprio, Vince Vaughn, Matthew Perry, Luke Wilson ori Alec Baldwin. Si, cu cit acestia se ingrasa mai tare, cu atit par sa aiba mai mult succes in viata amoroasa. Unul dintre motivele acestei situatii aparent paradoxale il constituie faptul ca, in prezenta lor, femeile nu se mai simt complexate daca nu au un trup de invidiat sau daca, la masa, nu se abtin de la o portie zdravana de inghetata. Spre exemplu, tinara actrita Kristin Davis, una dintre iubitele lui Alec Baldwin, a marturisit ca il considera pe acesta extrem de sexi, chiar daca are in jurul taliei un "colacel de salvare" consistent.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.