DEZAMAGIRE. Vedeta "Canalului de stiri" de la Antena 1, voluptuoasa Roxana Ionescu, s-a intors la sfarsitul saptamanii trecute din luna de miere petrecuta in Dubai.
Desi decorul exotic a fost pe masura asteptarilor, blonda s-a cam plictisit, intrucat posibilitatile de distractie sunt destul de reduse in Emirat. "A fost bine, ne-am plimbat, am facut cumparaturi, insa in ultimele zile, ne cam plictisiseram. Ziua nu puteam sa iesim din casa, pentru ca afara erau 50 de grade Celsius, nu aveam nici prieteni, iar de cluburi de noapte nici nu se punea problema acolo. Ei sunt foarte diferiti de noi, de europeni", ne-a declarat Roxana, care, impreuna cu sotul ei, omul de afaceri Laurentiu Gheorghe, au petrecut 10 zile in Dubai. Ca sa compenseze insa lipsa de divertisment din Emirate, tinerii insuratei vor continua luna de miere in Insulele Canare. Roxana si Laurentiu vor decola catre exotica destinatie la sfarsitul acestei saptamani.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.