De cealalta parte, barbatii mondeni din Romania investesc in restaurante. Radu Pietreanu si Emil Mitrache sunt patronii unor restaurante cu specific italian, unul, cel mai fidel client al propriului local, celalalt, bucatar pentru prieteni si clienti. "Sunt cel mai fidel client! Mi-am achitat toate notele de plata, de la prima placuta de gresie pana la ultima cafeluta", povesteste Radu Pietreanu in interviul acordat publicatiei mai sus citate. Tot in afaceri culinare au investit si Razvan Fodor, care se lauda cu oferta de sarmalute fast food, iar Florin Calinescu se lauda cu papanasii la kilogram. Afaceri culinare mai detin si Dan Chisu si Catalin Botezatu.
Despre autor:
Sursa: Cronica Romana
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
🎦 Smart Products, afacerea care caută mereu cele mai noi tehnologii în lume
Sursa: start-up.ro
-
Săptămâna filierelor de producători locali în Auchan: ce găsim la raft...
Sursa: retail.ro
-
Am obosit s-o iau mereu de la început
Sursa: kudika.ro
-
Ce spun nutriționiștii despre legumele și fructele cu pesticide: E mai rău...
Sursa: garbo.ro
-
Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din PIB după primul trimestru
Sursa: futurebanking.ro
-
Chinezii cumpără mai multe mașini electrice decât europenii și americanii la...
Sursa: wall-street.ro