L-am auzit pe domnul Prigoana certindu-se pe OTV cu un domn si mi-a atras atentia, in mod deosebit, o afirmatie de-a dumnealui: "Niciodata in aparitiile mele publice nu am jignit pe nimeni". Avind in vedere ca la discutie era de fata si sotia sa, m-as fi asteptat sa-i sara in ajutor cu o precizare zdrobitoare: "Asa este, stimate domn, niciodata in aparitiile sale publice sotul meu nu a jignit pe nimeni. In afara de mine, desigur!".

As vrea sa adresez si pe aceasta cale o intrebare postului Prima TV: Domnule, Supernanny aia a voastra chiar exista sau e o butaforie, o fictiune, un robot, orice in afara de om? Daca, prin absurd, e totusi om, atunci nu-mi ramine decit sa-mi exprim speranta ca rezistenta ei la istericalele micilor monstruleti si eforturile ei, de multe ori incununate de succes, de a-i transforma in niste copii mai rezonabili sint rasplatite foarte generos. Cam un milion de dolari mi s-ar parea o suma corecta. Pe emisiune, normal.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.