ANIVERSARE. Peste 300 de participanti la preselectia "Danseaza cu mine", organizata smbata la Galati, au sarbatorit si aniversarea cntaretei Cristina Rus, membru al juriului in editia din toamna a emisiunii "Dansez pentru tine".
Galatenii i-au cantat in cor Cristinei Rus "La multi ani", in timp ce Ionut Iftimoaie, Edi Stancu si Mihai Petre, colegii ei de juriu,i-au daruit cate un buchet de flori. Chiar daca ziua ei de nastere a fost pe 20 iunie, prima intalnire a cantaretei cu echipa caravanei "Danseaza cu mine" a fost pe 24 iunie, cand au fost chemati la apel toti galatenii care, prin dans, isi doresc sa implineasca visul unei persoane dragi.

Echipa Pro TV care cauta concurenti pentru ringul dansurilor si al viselor implinite de la "Dansez pentru tine", editia din toamna, a profitat de prezenta pe scena a unei trupe de majorete pentru a-i ura colegei de caravana asa cum se cuvine, cu dans, pampoane, flori si un cor de sute de oameni o viata frumoasa.Ionut Iftimoaie, invitat special in juriul preselectiilor de la Galati, a primit zeci de invitatii la dans, complimente si declaratii de simpatie din partea galatencelor. Caravana va face urmatoarele popasuri pe 26 iulie, la Iasi, si 4 iulie, la Constanta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.