Martorii sustin ca artista se afla la volan, dar mama ei a scapat-o declarnd politistilor ca ea ar fi condus

ACCIDENT. Masina Claudiei, fosta componenta a trupei Sexxy, a fost implicata vineri seara, in centrul orasului Constanta, intr-un accident rutier spectaculos. Soferul unui Audi A4 a pierdut controlul volanului si a lovit violent masina artistei.

Martorii sustin ca ea conducea autoturismului sau, un Audi A3, in momentul impactului si ca mama ei, care o insotea in dreapta, s-a lovit puternic la cap.

Inainte ca un echipaj al Politiei rutiere sa ajunga la locul accidentului, soferul vinovat, un anume Cristian Dima, a disparut, abandonandu-si masina. Claudia a sustinut insa politistilor ca mama ei ar fi condus de fapt si ca ea se afla la discoteca cu prietenele, ajungand intre timp la fata locului.

Incidentul s-a produs in jurul orei 23.45, pe strada Dezrobirii, in masina Audi A3 a Claudiei Patrascanu a fost lovita violent de un A4, abandonat de proprietar la locul accidentului.

Un angajat al statiei ne-a marturisit intreaga scena. "Probabil fata bause si a spus ca mama ei era la volan!", ne-a declarat martorul.

Dubios este si faptul ca artista a povestit initial scena reporterilor de la postul "Neptun TV" ca si cum s-ar fi aflat la volan. "M-a lovit din spate", a fost prima afirmatie facuta "la cald" de Claudia Patrascanu. Ulterior, ea a revenit spunand ca s-ar fi referit la faptul masina lovita din spate este proprietatea ei.

Fugarul, capturat dupa patru ore

Potrivit unor surse din Politie, masina artistei a fost condusa intr-adevar de mama ei, Domnica Patrascanu. In urma impactului, femeia, in varsta de 43 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral. In ce-l priveste pe fugarul Cristian Dima, acesta a fost prins patru ore mai tarziu. Potrivit anchetatorilor, barbatul nu era baut, insa s-a ales cu dosar penal pentru fuga de la locul accidentului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.