Logodnica omului de afaceri Irinel Columbeanu va sustine astazi primul examen de Bacalaureat: Limba si literatura romana, proba orala.

In urma scandalului scolar in care a fost implicata, Monica Gabor s-a transferat de la Liceul "Henri Coanda" din Bacau la "Mihail Kogalniceanu", acesta fiind foarte aproape de resedinta celor doi de la Snagov. Monica isi va da Bac-ul la acelasi liceu la care primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a reusit, in 2001, sa obtina dipoma de absolvire. Eleva Gabor a terminat anul scolar cu media generala 9,80.

Iubita miliardarului Irinel Columbeanu, Monica Gabor, are viata grea. Logodnica lui "Urinel" va sustine astazi primul examen de Bacalaureat: proba orala la Limba si literatura romana. Ea isi va da Bac-ul la "Mihail Kogalniceanu", acelasi liceu la care domn’ primar Marian Vanghelie a reusit, prin siretlicuri, sa obtina diploma de 12 clase.

Eleva Monica Gabor nu trebuie sa aiba emotii, pentru ca suntem siguri ca va face o figura frumoasa la examenul oral. Nu de alta, dar iubita lui "Iri" a terminat (spre surprinderea multora) anul scolar cu o medie peste 9, reusind astfel sa obtina premiul I si sa plece acasa cu o binemeritata coronita pe cap, spre mandria viitorului sot, care a dovedit inca o data ca iubita sa este "cea mai tare din parcare" nu numai la frumusete, ci si la invatatura.

Colegii manechinului de la "Mihail Kogalniceanu" nu sunt insa de aceeasi parere si sunt nemultumiti, sustinand ca Monica s-a transferat de la Liceul "Henri Coanda" din Bacau cu medii mari, luate pe nedrept, reusind astfel sa contrazica proverbul "mai bine fruntas la sat, decat codas la oras".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.