Simpatica Ina Ilie, realizatoarea si prezentatoarea emisiunii “Agentia de turism” difuzata in fiecare sambata de la 11.30 la National TV, este sotia lui Mihai Dobrovolsky.
Pentru admiratorii celor doi trebuie mentionat din timp ca Ina si Mihai sunt un cuplu doar in film, mai precis in scurt-metrajul "Principiul dragostei comunicante", regizor si scenarist fiind jurnalistul Jean-Lorin Sterian. Alaturi de Maria Popistasu, actrita din "Legaturi bolnavicioase" a lui Tudor Giurgiu, au jucat trei amatori: Ina Ilie si Mihai Dobrovolsky, ca si Milos Iovanovici, de meserie web designer. Filmul prezinta patru zile din viata unor tineri casatoriti, o poveste de cuplu care incepe oarecum ciudat. O tanara sotie, interpretata de Maria Popistasu, pentru ca nu mai are dialog cu sotul ei, incepe sa vorbeasca cu acesta prin-
tr-un tub.

Ca in fizica, potrivit principiului vaselor comunicante, dragostea ei se transmite prin tub, metaforic vorbind desigur. Din acel moment, sotul incepe sa reactioneze foarte bine. In cea de-a patra zi, cei doi iau cina cu alt cuplu, Ina Ilie si Mihai Dobrovolsky, doi oameni maturi foarte seriosi care nu le inteleg comportamentul si-i judeca.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.