Joi, pe la miezul noptii, pe OTV, la "Dan Diaconescu Direct", era mare scandal. Adriana Bahmuteanu Prigoana (dau numele complet ca sa nu se supere sotul dumneaei si sa bage iar divort) si o doamna care e redactor-sef la revista "Star" se certau, sub privirile protectoare ale lui Dan Diaconescu, cu un domn pe nume Ionescu si cu sotia dumnealui. N-am inteles exact tema conflictului, pentru ca toti cetatenii implicati vorbeau deodata, dar am ramas uimita cind, la un moment dat, a intervenit telefonic insusi Silviu Prigoana care avea, de asemenea, nu stiu ce problema cu respectivul domn Ionescu.

Ce ma intreb: oare familiile Ionescu si Prigoana n-ar fi procedat mai corect iesind frumos la o circiuma sa-si discute problemele? De ce sa-l tina, domnule, pe bietul Diaconescu pina dimineata la serviciu pentru prostiile lor? La o adica, as putea presupune ca n-aveau bani de circiuma si au preferat sa consume apa de protocol a OTV-ului, dar chiar si asa mi se pare absurd gestul lor. Pai, mai exista, nene, si parcuri in care poti sa te certi, nu numai restaurante si "Dan Diaconescu Direct".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.