Delia a fost agresata intr-un club bucurestean de iubitul ei, Edi Iordanescu, pentru ca a dansat intreaga noapte cu barbatii din jurul ei. Fotbalistul si-a iesit din minti si a bruscat-o pe cantareata, dupa care, suparat, a parasit localul.

Cuplul Delia Matache - Edi Iordanescu are probleme. Cei doi amorezi au fost vazuti cu ceva vreme in urma in club Bamboo din Capitala certandu-se. Intamplarea nefericita a avut la baza, dupa cum spun sursele noastre, faptul ca Delia a dansat mare parte din noapte cu masculii din jurul ei, ignorand faptul ca a venit insotita de iubit. Edi, vadit deranjat de comportamentul Deliei, a adoptat o atitudine recalcitranta. A luat-o pe Delia de pe ringul de dans, au venit la masa si in scurt timp au parasit localul
Cu toate ca a venit vara, vedetele nu au parasit Capitala in detrimentul litoralului, ele optand sa-si petreaca timpul liber in cele mai cunoscute cluburi de fite.

Cu cateva saptamani in urma, Delia s-a aflat si ea, insotita de iubitul ei, Edi Iordanescu in club Bamboo din Capitala, localul preferat al persoanelor publice de pe la noi. Distractia a fost in toi pentru cunoscutul cuplu si cercul lor de prieteni, pana cand Delia, dupa cum spun surse de la fata locului, a exagerat putin cu dansul. Mai precis, cantareata a dansat cu cativa barbati aflati la fata locului, lucru care l-a deranjat vizibil pe fiul fostului antrenor al echipei nationale. Juniorul a luat atitudine, a bruscat-o pe cantareata, dupa care au parasit impreuna clubul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.