Actiunea noului videoclip al trupei Impact, “X da X ba”, se petrece intr-un decor de sectie de politie (cu zona de detentie) pe genul celor din SUA (decor special adaptat acestui videoclip), intr-o atmosfera de film politist din anii ‘70.
Rares joaca rolul unui ofiter american, in timp ce Cristina este o diva care "a calcat stramb" si a fost arestata. Ea incearca sa-l seduca pe Rares, pentru a scapa fara a plati cautiunea. Totul a mers de la sine pe parcursul filmarilor, deoarece participantii (in frunte cu Rares si Cristina) au intrat perfect in roluri.

Asta s-a intamplat in mare parte datorita faptului ca au fost incantati de costume si de decoruri, care li s-au potrivit ca o manusa. Iar ceea ce se anunta a fi o filmare banala de videoclip s-a transformat intr-o distractie pe cinste. "X da X ba" este primul extras pe single de pe urmatorul album al trupei, care va fi lansat in curand. Pregatindu-se pentru lansarea noului material discografic (intitulat "Happy" dato-rita tonului pozitiv abordat si de aceasta data), Rares si Cristina participa si la concertele din cadrul turneului Timisoreana, derulate in orasele importante.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.