Imediat dupa experienta destul de neplacuta traita de Fizz marti dimineata, cand a fost invitat - si nu ca sa fie laudat - la "Tonomatul DP2", emisiunea moderata de Catalin Maruta, cantaretul a spus ca nu are nici un resentiment.

Cu toate acestea, el l-a provocat pe Catalin la un meci de box. Nu la unul "particular", ci chiar la unul televizat. Adica la "Stele verzi", emisiune in care vedetele isi cara pumni, spre deliciul fanilor dezlantuiti.

La "Tonomatul DP2", Fizz a fost pus in fata propriilor declaratii dintr-un interviu publicat in revista Ciao!, "confruntare" din care a reiesit ca nu sta prea bine la capitolul cultura generala. Fiindca solistul s-a laudat ca "stie sa cate la pian, la doua maini", ca "l-a cantat pe Coelho si pe alti compozitori de muzica clasica" si nu a prea fost in stare sa citeasca notele de pe un portativ. Gafe sanctionate subtil de moderator si vehement de telespectatorii care au intervenit telefonic in direct.

FIZZ VREA. MARUTA... POATE

Dar moderatorul TVR 2 a primit provocarea nu direct de la Fizz, ci prin intermediul producatorilor emisiunii "Stele verzi" de la Pro Tv. Si, ca sa nu faca vreo miscare gresita, el si-a intrebat ieri telespectatorii in direct ce ar trebui sa faca. Raspunsul la sondajul "ar trebui sa ma lupt cu Fizz la Stele verzi?" a fost "Nu".

"Prefer sa lupt cu fetele din videoclipul lui Fizz decat cu el", ne-a declarat Maruta. "Le invit in garsoniera mea si incercam cateva stiluri. Nu sunt inca prea hotarat. Tind sa ascult de intuitia si de sfaturile telespectatorilor care imi spun sa nu ma duc".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.