Oglinda, oglinjoara, cine-i cea mai snoaba din tara?

Monica Gabor, iubita miliardarului Irinel Columbeanu, a uitat repede de unde a plecat. Tanara a reusit in scurt timp sa atraga antipatia publicului, devansand-o la fite chiar si pe Victoria Beckam. Daca inainte isi cumpara haine de pe tarabele din Bacau, acum logodnica lui "Urinel" considera ca nici un creator roman nu este suficient de bun pentru a o imbraca.

Irinel Columbeanu este recunoscut pentru capacitatea sa de a scoate tinerele din anonimat peste noapte. Reteta este simpla. Una bucata pustoaica avida de afirmare, neaparat manechin, cateva sfori trase, mai multe mii de euro impartiti in stanga si dreapta, si gata, din ratusca cea urata se transforma intr-o lebada de toata frumusetea. Pentru cititorii mai sceptici, iata un exemplu mai mult decat elocvent.

Zilele trecute a avut loc la un hotel din Capitala petrecerea organizata de revista FHM, cea care a realizat top 100 al celor mai sexy femei din lume pe anul 2006.

Vedeta peste noapte

Surprinzator sau nu, in fruntea clasamentului s-a aflat Monica Gabor, tanara de numai 19 ani, devenita peste noapte vedeta din pricina relatiei pe care o are cu Irinel Columbeanu. Gurile rele spun ca "Urinel" a facut tot posibilul ca iubita lui sa capete aceasta titulatura, care de altfel a intarit convingerile celor care au sustinut cu atata tarie ca iubitele lui Iri sunt cele mai bune la toate. (Blanche, "urmasa" Annei Lesko, la bratul lui Urinel a fost incoronata Miss Romania, iar Monica, cea mai noua achizitie a sa, a obtinut titlul de Miss Top Model Romania, la scurt timp dupa ce a devenit iubita omului de afaceri. Nici macar cea mai frumoasa femeie din lume, conform nenumaratelor topuri realizate, Angelina Jolie, nu putut sa stea in calea elevei din Bacau, actrita americana clasandu-se abia pe pozitia a treia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.