In ultima vreme o avalansa de staruri internationale si-a facut aparitia pe scena romneasca.

50 Cent e unul dintre cei care au facut furori atat ca artist, cat si ca protagonist al unei povesti de presa.
Surse neoficiale sustin ca in camera de hotel unde a fost cazat hip-hoperul ar fi intrat nimeni alta decat fosta iubita a lui Bogdan Stelea, Lili Sandu.

S-a vorbit despre o idila, chiar o aventura de-o noapte si asta numai pentru ca vedeta a fost in primele randuri la Arenele Romane, acolo unde a sustinut un spectacol hip-hoperul.

"Am mers impreuna cu cateva prietene la concert. Din pacate ploua si nu am putut sta decat la trei piese. De acolo am plecat in barul unor cunostinte unde era o mica petrecere. In jur de ora 1.00 noaptea m-am retras spre casa, pentru ca eram prea obosita", ne-a declarat Lili Sandu. "Nu stiu de ce s-a scris ca am urcat la 50 Cent in camera. Poate pentru ca sunt roscata? Stiu ca acesta a dorit sa ia o roscata din public cu el la hotel. Dar nu eram eu. Nu sunt genul de femeie care-si doreste notorietatea alergand dupa astfel de staruri. In plus, nu ma atrage ca barbat si nici nu-mi doresc aventuri de-o noapte", a mai adaugat ea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.