Totul a inceput la Stufstock 3, cind "Vama Veche" a "lalait-o" prea mult la probele de sunet, iar in timpul concertului a bisat in defavoarea celorlalte trupe. Din cauza asta, unele formatii au iesit din grila de difuzare la televizor. De asemenea, Chirila a stirnit protestul celorlalte trupe spunind, in plin "Salvati Vama Veche!": "Atit timp cit avem marea ma p.. pe ea de Vama Veche". Se referea, desigur, la statiune, nicidecum la numele formatiei sale!

De atunci, Mani Gutau, solistul trupei "Urma", l-a tot ironizat pe Tudor Chirila in concerte, numind "Vama Veche", "formatia Marea Neagra" si folosind tot felul de epitete (nu tocmai literare) la adresa solistului si a trupei, in concerte. Tudor Chirila, in schimb, a pastrat tacerea. Acum doua zile, Mani Gutau se afla pe terasa Green Hours. Surprinzator (de obicei frecventeaza terasa "La Motoare"), a aparut in peisaj si Tudor Chirila. De indata ce a observat ca era si Mani pe-acolo, a facut stinga-mprejur si s-a dus la bere in alta parte.

Sursa: 7plus.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.