Noul album al trupei SISTEM, al patrulea dupa "Intra in... SISTEM" - 2002, "O noua zi" - 2003 si "Industrial" - 2004, se numeste "SisTeMpo" si va fi lansat comercial exact pe 23 iunie 2006, ziua in care membrii trupei vor trai unul dintre cele mai emotionante momente din cariera lor: deschiderea mega-concertului Depeche Mode.

"SisTEMpo" contine 12 piese pline de ritm si forta, "Intro", "Tempo", "Pasaruca", "Drum Heart", "Tripod", "Nature calling, will u answer?", "Never", "Vise", "Soare", "Oare unde esti?", "Atingerea Ta", "Soare (ballad version)". Piesele sunt compuse in majoritate de catre compozitori care se afla la prima colaborare cu un nume consacrat, iar in ceea ce priveste vocile, exista doar doua nume celebre - Andra si Grigore Lese.

Despre colaborarea cu Grigore Lese se poate spune ca baietii de la SISTEM sunt tare mandri, acesta fiind cunoscut ca o personalitate marcanta in domeniul folclorului traditional si autentic si, de asemeni, ca un artist care nu face pentru nimic in lume rabat la calitatea aparitiilor proprii.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.