Socant pentru unii, distractiv pentru altii, show-ul oferit de grupul american a fost ceva nemaintalnit, iar spectatorii au reactionat in consecinta

Luni seara, la Arenele Romane, dupa Da Hood, E.M.I.L. si trupa punk Montreal (din Germania), s-a consumat un moment memorabil: fabulosul show oferit de grupul american Bloodhound Gang. Pentru cei prezenti (in numar surprinzator de mic), concertul ramane de neuitat, in egala masura, atat pentru muzica oferita, cat si pentru cele intamplate pe scena, avandu-i in prim-plan pe solistul Jimmy si pe basistul Jared.

Mai mult, nici o trupa care a concertat vreodata in Romania nu a avut o atat de mare interactivitate cu spectatorii. Pentru a stabili clar relatia grup-pu-blic, inca de la inceput, Jared a coborat in mijlocul spectatorilor, oferindu-le cate o votca mica. Consecventi ideii de show total "marca Bloodhound Gang", americanii au facut apel la un intreg arsenal de poante, in sprijinul principiului "hai sa ne distram impreuna", aceleasi pe care il folosesc oriunde in lume.

Spre deliciul audientei, pe ecranul din spatele scenei erau scrise tot felul de mesaje (Misca-ti fundul ala gras/ Adrian Mutu este rugat sa-si mute Dacia din parcare pentru ca blocheaza autocarul/ Dupa concert, Jimmy Pop ofera sex gratis in fata Operei/ Aceasta melodie e mai proasta decat parcursul Stelei in cupele europene/ This song sucks better than Laura Andresan etc.),


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.